Navigace

Zákazníci satelitní služby freeSAT se v předvánočním období a o svátcích mohou těšit na vánočně laděný hudební kanál Stingray X-MAS a bezplatný přístup k balíčku FilmBox Pak se třemi filmovými kanály. Po Novém roce v něm navíc přibyde kanál FilmBox Extra HD.

UPC DTH, přední evropský poskytovatel satelitních televizních služeb, připravil na prosinec pro české a slovenské zákazníky svojí služby freeSAT speciální vánoční dárek v podobě svátečního hudebního kanálu a příležitosti vyzkoušet tři filmové kanály v balíčku FilmBox Pak. Od 1. prosince 2015 do 4. ledna 2016 budou mít zákazníci s balíčkem freeSAT medium příležitost na pozici č. 199 poslouchat hudební kanál Stingray X-MAS zaměřený na vánoční hudbu. Od 18. prosince 2015 do 4. ledna 2016 budou mít rovněž přístup ke kanálu FilmBox s nepřebernou nabídkou celovečerních filmů a seriálů všech žánrů. Zákazníci, kteří se rozhodnou ke svým službám aktivovat balíček FilmBox Pak, se mohou těšit na kanál FilmBox Extra HD, který se jim 5. ledna 2016 objeví na pozici 72. Počet kanálů v balíčku FilmBox Pak tím vzroste na čtyři.

Kanál FilmBox Extra HD ve vysokém rozlišení nabízí pestrý výběr filmů a seriálů všech žánrů pro celou rodinu 24 hodin denně, bez reklam a s kvalitním českým nebo slovenským dabingem. Každý měsíc se mohou diváci těšit až na 30 filmových premiér a to nejlepší z produkce hollywoodského studia Universal a dalších známých světových producentů.

Vánoční hudební kanál Stingray X-MAS, který budou mít posluchači k dispozici více než měsíc, nabídne sváteční hudbu všech žánrů, od klasických hitů po tituly na vrcholcích nejnovějších žebříčků i méně známé vánoční hudební lahůdky. Bez reklam, bez mluveného slova, pouze nejlepší hudba pro každou příležitost. Hudební režisér Henry Van Den Hoogen, který prožil celý život s hudbou a má vynikající přehled o všem od countryových legend po Straussovy valčíky, je tím nejpovolanějším pro sestavení speciálního svátečního hudebního menu.

freeSAT si tímto dovoluje popřát všem divákům příjemné prožití vánočních svátků nejen u dárkové programové nabídky.